KOPASZ!!!

2013.03.12. 09:39 - AnnaTamás

Ezt kiabálta tegnap Nóri enyhe iróniával, miközben a játszótérre igyekeztünk. Meglátott egy embert, aki előttünk sétált, és hááát elég hiányos volt a hajzata. KISSÉ ciki volt a helyzet, de azt hiszem nem hallotta meg az illető. Próbáltam magyarázni Nonónak, hogy ilyet nem illik mondani, mert rosszul esik a bácsinak. Erre ő: "De miért kopasz, mert öreg?" Na ezek után próbáltam gyorsan inkább témát váltani... és minél jobban lemaradni a KOPASZ embertől. :D

Egyébként ez teljesen olyan, mint amikor megkérdezi a kerekesszékestől, hogy "Miért nincs lábad?". Szerencsére egy nagyon aranyos bácsi volt, aki részletesen elmesélte, hogy miért-mikor-hogyan vesztette el a lábát. Amit Nóri látszólag fel is fogott. Annyira, hogy amikor mondta a bácsi hogy a doktorbácsinál hagyta a lábát, akkor leányunk azon nyomban meg akarta nézni.....! :S Ezzel a bácsival viszonylag gyakran össze szoktunk futni, s Nóri már messziről kérdezi tőlem hogy miért nincs lába és hol hagyta és hogy vissza fog-e nőni... MINDEN EGYES ALKALOMMAL. (Persze mikor felteszem neki azokat a kérdéseket, amiket ő tett fel nekem, mindet megválaszolja, de legközelebb csakazértis megkérdezi. Hogy égessen. Tutira azért. :P )

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása