Fló 5 hónapos és 3 hetes

2013.05.30. 11:51 - AnnaTamás

Flóra hétfőn egy icipici segítséggel hasra fordult. Kedden pedig sikerült neki egyedül, úgy hogy Nóri lábáról lendületet vett. Aztán annyira megörült annak, hogy ő már ilyen ügyes hogy egymás után többször is (megállás nélkül) hasra és hátra fordult. Persze nem megy mindig zökkenőmentesen, de egyre profibb.

Hason fekve pedig ha már annyira hátratolatott hogy nekiütközött valami nem mozdítható dolognak, akkor kitámasztja a lábait, felmegy négykézláb állásba és előre-hátra rugózik. Ezt a tudását a babakocsiban előszeretettel kamatoztatja.

Előszeretettel játszik a lábaival, folyamatosan lehúzza a zokniját. Nóri 8 hónapos volt, mikor először lehúzta a zokniját, őt más dolgok érdekelték.

Az ujjszopás nála még mindig nem az éhséget jelzi, mivel - szinte mindig - szopi közben közelharcot vívok a hüvelykujjával. :) Amikor pedig elfelejti bevenni az ujját a szájába, akkor a szemét takarja és a homlokát fogja, mint amikor a homlokunkra csapunk, hogy "Te jó ég!". :D Nagyon aranyos. A másik kezével folyamatosan a szemét dörzsöli vagy a széket kapargatja... :S

Még 1-2 hét és kezdődik a hozzátáplálás! Egyre jobban érdeklik az étkezések, kíváncsi leszek hogyan fogadja majd a pépes ételeket.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása