A háromnapos láz

2011.11.10. 12:51 - AnnaTamás

Ez a betegség neve, amin Nonó átesett 2 héttel ezelőtt. (Az Anna, Peti, Gergőből ismertük meg.) 3 napon keresztül 38°C és 39,5 °C között volt a láza és folyt az orra. 38,5°C fölött kapott kúpot, hadd dolgozzon az immunrendszere, de nem igazán hatott egyik lázcsillapító sem. Egyszer kellett csak hűtőfürdőt alkalmaznunk szerencsére. Nóri ezt az alkalmat viszont rettenetesen élvezte! Önfeledten játszott a vízi játékaival, belehasalt a vízbe, a lábával kalimpált. Az elején azért reklamált hogy meleg. :D Alig tudtuk kiszedni a kádból. Mondtam neki, hogy jöjjön ki mert most már eléggé lehűlt. Erre ő annyit mondott hogy: Nem akajok! Egyébként a közérzete jó volt, bár a láz bágyadttá tette, nagyon sokat aludt.

Aztán a 4. napon, mivel sokkal jobban volt, végre lementünk a Zozsi mamához, a Dédihez és a Mátéhoz. Nagyon jól éreztünk magunkat mindannyian, de főleg Nonó, mivel mindenki vele foglalkozott. Ekkor már csak hőemelkedése volt és egypár kiütés jelent meg rajta. De mivel előző nap véletlenül egy kis tojásos kaját evett, ezért nem tulajdonítottunk ennek jelentőséget. Aztán 5. napon, amikor már úgy nézett ki hogy minden rendben van, akkor ellepték a mellkasát és a hátát a halvány kiütések. Még a térdhajlatába is jutott egy kevés. Hál' Istennek nem viszketett neki és harmadnapra nyom nélkül elmúltak. Állítólag a kiütésből lehet következtetni arra, hogy igen, ez a háromnapos láz volt.

has.JPG

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szemén még látszik hogy beteg...mama.JPG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása