Szülinap a bölcsiben és a nagyszülőknél

2012.03.06. 10:25 - AnnaTamás

Kedden, a szülinapján vittünk be a csoportnak tortát. Illetve kókuszos sütit készítettem, tortaformában. Két gyertya is volt rajta, amit elfújhatott. Bevittünk egy fényképezőt, amivel lefényképezték a szülinapost! Nagyapa ment érte délután. Mikor hazaértünk a munkából, megmutatta hogy két évvel ezelőtt még négykézláb mászott, olyan kicsi volt, és folyamatosan azt mondta hogy oáá-oááá. :D Elújságolta azt is, hogy volt tortája a bölcsibe és mindkét gyertyát Ő fújta el. Reggel és este befejezésként is meghallgattuk vagy 4-szer egymás után Halász Jutkától a Boldog szülinapot című dalt, valamint min. 3-szor az Alma Együttes Ma van a szülinapom című nótát... Másnap jött Csaba és Petra, megkérdezték Nórit hogy mit ünnepelt tegnap. Erre ő ezt felelte: Boldog születésnapomat! Egyébként pedig mindenki csak neki énekelt szerinte egész héten. Főleg Halász Judit. :D

Pénteken ismét elment egy napra Nagyapáékhoz, majd másnap a délutáni alvásideje alatt feldíszítettük a lakást, hogy mire felkel, meglepődjön. Hát meglepődött, de sajnos mivel általában nyűgösen kel, nem volt rögtön sikere a sok lufinak és szerpentinnek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása