Esztinél...

2011.10.31. 22:25 - AnnaTamás

...voltunk pár hete, megünnepelni az első szülinapját! Sajnos a kis barátai közül csak Nonó tudott elmenni, de azért így is jól sikerült a buli! Nóri evett finom és nagyon egészséges zabos-almás sütit (amit én csináltam és kicsi kora óta nagy kedvence), mi meg mindenféle egészségtelen, de eszméletlen finom krémest és tortát. Szerintem a saját szülinapjára Nonó nem emlékezett, mert nagyon tetszett neki a gyertya, meg a torta. Alig tudtuk visszatartani, ő is szeretett volna Eszti mellé társulni a gyertya elfújásában. Többször megszerezte barátnője kezéből az aktuális játékot, de elmagyaráztuk neki, hogy Eszter még kislány és nem tudja elkérni a dolgokat. Nagyon okosan többször odanyújtotta a saját játékát, hogy a kislány is megnézhesse.

Volt ott egy tengerimalac is, aki Nóra szerint nagyon vicces volt, mert állandóan a ketrecet megérintő kezeket szagolgatta, két lábra állva. Nóri lehetőséget kapott, hogy egy kis uborkával megkínálja a malackát, de ő azért ennyire nem bátor. :D

Eszter egyik ajándéka. Nóri sikongatva örömködött benne

ajándék.JPG

Pici Eszter

eszt.JPG

Nonó figyel

figyel.JPG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása