Hétfőn kezdődött...ma szerda van

2011.10.05. 23:24 - AnnaTamás

Szaladt Apától hozzám a játszótéren, egy fránya ropiért. Majd félúton hoppp...és koppp.... letette a kezét, de valahogy továbbcsúszott a feje. Az orráról és az orra alatt lévő részről lejött a bőr, a homloka icipicit lehorzsolódott és púpos lett. Volt nagy sírás. Szerencsére a fogai megmaradtak és a közelben lévő kút segítségével a koszt is idejében le tudtuk mosni az arcáról és a szájából. Ráadásul benáthásodott, állandóan folyt az orra, de a seb miatt nem engedte megtörölni. Az orröblítés, majd az orrleszívás alatt élet-halál harcot folytat, leizzad bokáig a küszködésben, majd két perccel később nevetgélve öblíti és szívja a plüss állatok orrát. Ki érti ezt??? A meggyötört lelkét pedig egész nap pátyolgatni kell, állandóan ölben akar lenni, én pedig nem tiltakozom, bár a derekam már üzent. Úgy szeretem, mikor rámborul és közben ölel! :)

Tegnap leesett itthon az ágyról, miközben háton fekve biciklizett???? Nem tudom hogyan csinálta. Ma átbukott egy alacsony kerítésen a növények és egy nagyobb kő közé. Ennyi bőven elég is lesz egy hétre!

A varr az orra alatt már leesett és a nózija is szépen gyógyul. Sajnos a képek mellé/alá nem tudok mellékelni szöveget, ígyhát előre beírom őket egymás után:

1)Még mindig feltűnő még a játszótéri baleset nyoma.

2)"Tojom" a békát!

3)Gyere "Fifike", add a kezed! (Nem mi mondtuk nekik, hogy fogják meg egymás kezét...)

4)"Ugye mi jó barátok vagyunk!"

5)Gyí, te paci! (Ezt ő mondta szó szerint, majd véletlenül fellökte Félixet a béka.)

6)Minden oké?

7)Azért adok egy puszit.

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása