Álmok

2011.09.26. 15:13 - AnnaTamás

Nóra egyik délután a Dédivel és Mátéval álmodott, mert miután felébredt, kérdezgette hol vannak... Másnap délután Nagyi és Nagyapa volt a soros, de hát ők sem voltak a közelben. 

Délután összefutottunk Liliékkel a játszón és mondta anyukája, hogy Lili Nórával álmodott. Éjszaka halotta kiabálni őt, hogy Nonó! úgyhogy bement a szobába szemrevételezni Liliannát. Aztán látta hogy álmodik és megintcsak: Nonó, Nonó!!! Hát nem aranyos???!Állítólag szokott álmodni még autóról is. Nóri éjjel nem szokott beszélni, legfeljebb sikítani, sírni és nem mindig ébred föl rá.

Liliannáék sétáltak az egyik boltban, Lili kinézett magának vmit, rámutatott és mondta hogy Nonó. Úgyhogy Nóra is kapott egy nagyon aranyos, Micimackós aprópénz tartót Liliéktől.

Itt pedig Lili babakocsival jött, Nóri pedig gyalog és világért sem engedték volna el egymás kezét:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása