Szerda - vasárnap

2011.04.19. 10:07 - AnnaTamás

Szerdán nagyon fújt a szél, elég hideg volt. Lementünk délelőtt sétálni, elég nyűgös volt. Aztán estére jól belázasodott, 38,5-t mutatott a lázmérő, beadtunk neki egy kúpot. Másnap jött a Mama. Szegény - gondoltuk - jól kifogta. De szerencsére Nóra nagyon örült neki, nagyon jól megvoltak! Annyira megváltozott az emberekhez való hozzáállása amióta jár! Igaz, nagyon bágyadt volt, mert egész csütörtökön 38 körül volt a hőmérséklete. Még hűtőfürdőt is kellett adnom neki, mert a kúp hatása elég hamar elmúlt. Végigsírta szegény, de legalább jól levitte a lázát, utána sokkal jobban érezte magát. Délután irány a doki, aki megállapította, hogy gennyes mandulagyulladás! Nah, az első betegség. Kapott antibiotikumot, meg kúpot, és ne csodálkozzunk, ha 3-4 napig magas láza lesz. Nagyon jó Nonó immunrendszere, ugyanis pénteken már csak 1x kapott lázcsillapítót, szombaton egyáltalán nem, vasárnap pedig már kirándulni mentünk!

Vasárnap du. ellátogattunk Budaörsre, a Tűzkő-hegyre. Ez volt Nóri életének első olyan kirándulása, ahová a két lábán jött. Egy pár száz méteres szakaszból állt ez a Parkerdő. Gyönyörű volt a kilátás, nagyon friss a levegő és rengeteg érdekes dolgot lehetett gyűjteni. Pl. tobozokat, köveket, fatörzset. Persze mindkét kezében kellett hogy hozzon valamit, úgyhogy mi már csak a csuklóját tudtuk megfogni. Hiába adtam neki oda a vödröt vagy a hátizsákot hogy abba gyűjtsük a kincseket, az nem volt jó. Mindig nagyobb és nagyobb követ akart magával cipelni Nóra, csak hát nem igazán bírta el. Ráadásul a terep is igen változatos volt. Vízszintes szakasz talán nem is volt. Nagyon jól éreztük magunkat. Nóri igen jól bírta a hegymászást, jó erős lábai vannak.

Mikor hazamentünk, vacsi után engedtünk vizet a kádba, bekészítettük a játékait. Nóri ezt észrevette, és követelte a fürdést. Úgyhogy gyorsan levetkőztettük és pancsolt egy nagyot!

Élménybeszámoló képekben:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neumann Máté (törölt) 2011.04.19. 15:47:59

A nagylány a tobozzal a kezébe az a morcos arc. Zabálni való. Anyu mondta hogy hűtő fürdőt csináltatok neki hátha az leviszi a lázát. Emlékszem nekem nagyon sokszor volt olyan hogy a hűtőfürdőtől rettegtem, egyszer annyira elvoltam kámpicsorodva hogy Anita próbált nyugtatni és a végére ő lett szomorú, szegény. Reméljük nem lesz sokszor beteg. Meg mondjuk ott van még a bárányhimlő is nektek...bátyus akkor nagyon oda kell figyelnetek...Meg hát mondjuk a kincseket az ember nagyon sokat talál kiskorába meg mondjuk a gyógyszertáraknak a papírtartóiba. :D Majd megpróbálunk valamikor felmenni.Plusz még itt a húsvét is.Legyetek jók és puszilom a törpicseket.


süti beállítások módosítása