Lüke Aladár

2011.03.29. 10:50 - AnnaTamás

Tegnap Nóri a pelenkájával játszott, rátette a hátára és úgy rohangált, meg anyókát csinált magából. Aztán ráhúzta a fejére, de úgy hogy nem látott semmit és el kezdett futni. Persze nem vette észre, hogy előtte van a kanapé, így nekifutott, visszapattant róla, popóra érkezett, de elvesztette az egyensúlyát és hátradőlt, majd oldalra fordult. Mindezt pelenkával a fején. Aztán valószínűleg kissé megijedt, mert el kezdett pityeregni, nem tudta levenni a pelust. Tamás nem bírta abbahagyni a röhögést...., én is csak nehezen. :)

Kb. 1 hete ha hívjuk vagy elindulunk felé, akkor vágtába kezd mint akit üldöznek. Ki érti ezt???

A kenyeret (bármilyen más ételt is) folyamatosan kidobálja a székből, nem csak akkor mikor jóllakott, hanem ha éhes akkor is. Először mondtuk szépen hogy nem szabad, aztán csúnyán, mérgesen, idegesen, de semmi sem használ. Most azt próbálgatjuk, hogy ha nem vesszük észre csak abbahagyja.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neumann Máté (törölt) 2011.03.29. 12:19:06

Hát igen próbálgatja hogy meddig mehet el.Nagyon figyelni kell arra hogy ne lássa azt hogy ha ő kidobja a kenyeret akkor azért valami pozitív dolgot kap cserébe.Szerintem jó hogy úgy tesztek mintha nem vennétek észre, de a helyetekbe valamiféle "bünti széket vagy sarkot alkalmaznék" de ennek inkább nézzetek utána hány éves kortól van célja vagy érti meg a gyerek hogy miért is kapta bár ezt tuti hogy csak később tudjátok alkalmazni.Vissza térve arra hogy kidobja a kenyeret hát erre viszont nem tudok mit mondani talán a játék és az evés határa túlságosan összemosódott, ( BÁR NEM TUDOM HOGY MIT ) de miért nem próbáltok meg mást etetni vele próbáljátok "változatosra" rendezni a napokat.Egyik nap ezt a másik nap azt kap utána meg elölről így lesz 2-3 ételből egy "változatos étrendet" , a gyerek se un rá nektek nem kell sokat gondolkodni azon hogy mit ehet vagy mit eszik meg.

Biztos aranyos lehetett a csöpp bohóc.Kis kelekótya.


süti beállítások módosítása